j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

O nama

Preduzeće »Ljbilje« d.o.o Ljubinje posluje u okviru dvije radne i pet proizvodnh jedinica.

Sjedište preduzeća je u Ljubinju gdje se obavljaju rasadnička i plantažna proizvodnja, otkup samoniklog ljekovitog bilja, destilacija i ekstrakcija. U Ljubinju se nalazi savremeno opremljena laboratorija za izradu kozmetike, dok je u RJ Bileća pogon za preradu i pakovanje čajeva, mirisnih vrećica, a vrši se i otkup ljekovitog bilja.

sjediste ljbilje ljubinje

Preduzeće ima jedan potpuno zaokružen ciklus, od proizvodnje sadnog materijala, plantažnog uzgoja (oko 100 ha sopstvenih, kooperantskih i partnerskih plantaža); do otkupa samoniklog ljekovitog bilja, U asortimanu je preko 250 finalnih proizvoda – čajeva, biljnih kapi/ekstrakta, etarskih ulja, ulja za masažu, mirisnih kesica (suvenir pokloni), hidrolata kao i kozmetike za njegu kože.

Firma je uglavnom orijentisana na izvoz i preko 60% svojih proizvoda plasira na ino tržište. Pored izvoza firma ulaže u razvoj proizvodnje svakodnevno postavljajući najviše standarde u kvalitetu.

U proizvodnom procesu koristi prirodne sastojke, bez dodataka umjetnih aroma ili boja.Za pakovanje se koriste prirodni i biorazgradivi materijali, potpuno bezbjedni za zdravlje potrošača.

 

DJELATNOSTI

 • proizvodnja sjemena ljekovitog bilja;
 • proizvodnja sadnica ljekovitog bilja;
 • plantažiranje ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja;
 • otkup i primarna prerada samoniklog ljekovitog, aromatičnog i začinskog bilja;
 • proizvodnja etarskog ulja;
 • proizvodnja hidrolata, ulja za masažu i kozmetike za njegu kože;
 • proizvodnja meda i pčelinjih proizvoda;
 • proizvodnja biljnih ekstrakta/tinktura (monokomponentni i mješavine);
 • proizvodnja filter, klasičnih, monokomponentnih i višekomponentnih čajeva;
 • proizvodnja mirisnih, dekorativnih jastuka i suvenira/vrećica;
 • edukacija i obuka iz oblasti ljekovitog bilja i tradicionalne medicine, kao i razvoj projekata i stručnih i savjetodavnih usluga.

 

ODGOVORNOST

U nastojanju da potrošačima obezbjedimo što kvaliteniji proizvod, koristimo savremeni sistem upravljanja, što, izmedju ostalog, uključuje sporazume sa renomiranim institutima u zemlji i inostranstvu sa ciljem razvoja novih proizvoda, kontrole i praćenja cjelokupnog procesa proizvodnje. Naša proizvodnja je pregledana, potvrđena i certifikovana od strane Organske kontrole, kuće koju priznaje Međunarodni akreditacioni servis. Stručno i kadrovski smo osposobljeni za sve stručne izazove.

 

VIZIJA

Naša vizija je da budemo sinonim za kompaniju koja stalno postavlja više standarde, kako u oblasti proizvodnje i trgovine, tako i u oblasti življenja. Ne samo da uvodimo nove proizvode, nego i vršimo unapređenje procesa rada. ,,Ljbilje,, želi biti sinonim za kompaniju koja posluje u skladu sa vremenom.

 

MISIJA

Naš cilj je da sa širokom paletom proizvoda, ne samo zadovoljimo potrebe naših korisnika, već da konstantno težimo ka većem i boljem kvalitetu.

Ljbilje doo, je preduzeće koje oduvjek teži ka poboljšanju svih aspekata života kroz očuvanje okoline i zdravlja ljudi.

Vođeni devizom “Znanje čini razliku” svakodnevno radimo na očuvanju prirodnih resursa koristeći stručne, naučne i tehnološke metode.

Firma je uglavnom orijentisana na izvoz i preko 60% svojih proizvoda plasira na inotržište. Pored izvoza firma ulaže u razvoj proizvodnje svakodnevno postavljajući najviše standarde u kvalitetu.

Kvalitet proizvodnje potvrdjuju mnogobrojne nagrade. Na takmičenju za najbolju tehnološku inovaciju TNTI 2008, u organizaciji Ministarstva nauke i tehnologije Republike Srpske, Ministarstva nauke i tehnološkog razvoja Srbije, Fakulteta tehničkih nauka iz Novog Sada, Privredne Komore Srbije i Radio-televizije Srbije, firma je osvojila prvo mjesto u kategoriji Inovativne ideje u Republici Srpskoj.