j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

LJEKOBILJE HERCEGOVINA U BILTENU „NAJBOLJE IZ SRPSKE“

LJEKOBILJE HERCEGOVINA U BILTENU „NAJBOLJE IZ SRPSKE“

Dobili smo još jedno, veoma drago priznanje. Ministarstvo trgovine i turizma Vlade Republike Srpske uvrstilo je našu kompaniju u svoj bilten “Najbolje iz Srpske”. Taj časopis već godinama predstavlja proizvodne, trgovinske i uslužne potencijale Republike Srpske u svjetlu kako malih porodičnih firmi, tako i velikih, tržišno dokazanih kompanija. Cilj je promovisanje domaće proizvodnje, kojom bi se dodatno podigla svijest kod potrošača o nesumnjivom kvalitetu domaćih proizvoda. Oni sa velikim uspjehom konkurišu stranim proizvodima, čak ih i nadmašuju u određenim kategorijama.
U biltenu je predstavljeno 30 firmi različitih djelatnosti: proizvodnja hljeba i peciva, proizvodnja kafe, uzgoj i prerada grožđa, uzgoj pčela i prozvodnja preparata na bazi meda, proizvodnja tradicionalne hrane, ljekovitog bilja, prirodne kozmetike i mnoge druge. Nama ovo priznanje služi i kao potvrda da smo na pravom putu, da ne odustajemo ni pedalj od naše vizije da postanemo prepoznatljiva kompanija, ne samo u regionu već i u svijetu koja istinski radi nešto dobro i korisno za čovjeka i prirodu. Da budemo sinonim za kompaniju koja uvijek iznova postavlja više standarde, kako u oblasti proizvodnje i trgovine, tako i u oblasti zdravlja i življenja. Idemo dalje, zdravo i hrabro!

Vaše „Ljekobilje“