j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

„LJEKOBILJE“ HERCEGOVINA NA INTERAKTIVNOJ ONLINE MAPI „HRANA GURMANA“

„LJEKOBILJE“ HERCEGOVINA NA INTERAKTIVNOJ ONLINE MAPI „HRANA GURMANA“

Prepoznatljivi brend „LJEKOBILJE“ iz Hercegovine je uvršten na online mapu „Hrana Gurmana“ u okviru projekta Farma II Vlade Švedske i USAID. Na online mapi se nalaze isključivo proizvođači visokokvalitetne hrane i prirodne kozmetike iz sektora voća, povrća, mljekarstva, ljekovitog i aromatičnog bilja, šumskog voća i gljiva. Više od 80 mikro, malih i srednjih proizvođača i 30 trgovina i restorana nalazi se trenutno na mapi koja će se kontinuirano ažurirati tokom kampanje.

Glavni cilj ove interaktivne online mape sastoji se u olakšanom pretraživanju i povezivanju BIH proizvođača omiljenih vrsta proizvoda sa njihovim zadovoljnim korisnicima širom svijeta. Ovim putem možete da se informišete o svakom promovisanom proizvođaču hrane i kozmetike, o opisu njihovih proizvoda i kontakt informacijama, kao i listi trgovina u kojima ih možete kupiti ili poručiti.

Prirodna bogatstva Hercegovine sa preko 300 sunčanih dana godišnje, ekološki čista sredina bez zagađivača, tradicija duža od dvije decenije, kao i inicijativa, znanje, iskustvo, profesionalnost, kreativnost i marljivost zaposlenih u kompaniji „Ljbilje“ d.o.o. Ljubinje, rezultirali su vrhunskim kvalitetom naših proizvoda uz odabir najkvalitetnijeg hercegovačkog ljekovitog bilja. Time uspješno opravdavamo zasluženo mjesto na online mapi „Hrana Gurmana“ jer smo iznjedrili jedno pravo domaće blago, „Blago Hercegovine“. Birajte samo najbolje, birajte domaće!

Vaše „Ljekobilje“