j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

„Ljekobilje“ Antiseptici na Američkom sajtu u tekstu objavljenom 11.06.2020. godine

„Ljekobilje“ Antiseptici na Američkom sajtu u tekstu objavljenom 11.06.2020. godine

11.06.2020. godine na Američkom sajtu  objavljen je tekst o proizvodnji najtraženijeg i jedinstvenog proizvoda-Antiseptika kompanije „Ljbilje“ doo Ljubinje, idejno nastao usled pandemije korona virusa. Kao odgovor na pojačane zahteve za zaštitu od infekcije i povećane potražnje za antisepticima, proizvođači organske proizvodnje ljekovitog i aromatičnog bilja iz Ljubinja(BIH) započeli su proizvodnju sredstava za dezinfekciju ruku i radnih površina obogaćeni organskim etarskim uljima i organskim hidrolatima lavande, smilja i žalfije  koji uništavaju viruse i bakterije ujedno njegujući kožu ruku čime je realizovan princip „win-win“ po kome postoji obostrano zadovoljstvo i proizvođača i kupaca. „Proizvodnja Antiseptika će omogućiti većem broju ljudi da nabave ovaj sada neophodan proizvod“, ističe se u saopštenju.  Antiseptik je potpuno nov proizvod u zavidnoj paleti od preko 250 postojećih proizvoda- čajeva, biljnih kapi, hidrolata, etarskih ulja, ulja za masažu, mirisnih vrećica, dnevnih i noćnih krema za njegu lica.  Dnevna proizvodnja preko 2000 antiseptika u pakovanjima od 100 ml, 200 ml, 500 ml i 1000 ml uspješno podmiruje stalno rastuće potrebe kupaca , a prva serija je isporučena na tržište već u prvoj nedelji aprila 2020. godine.

Predstavnik kompanije „Ljbilje“ doo Ljubinje Slobodanka Popović izjavila je da Antiseptik nije bio na listi proizvoda ovog preduzeća i da su se odlučili za njegovu proizvodnju jer je bila nestašica sredstava za dezinfekciju. „Čim smo razvili formulu, kontaktirali smo Ministarstvo zdravlja Republike Srpske kako bismo dobili odobrenje za proizvodnju  i prodaju ovog proizvoda“, istakla je ona i dodala da je Ministarstvo brzo reagovalo i izašlo preduzeću u susret , tako da su odobrenje dobili po ubrzanoj proceduri i time posjeduju analizu o zdravstvenoj ispravnosti i dozvolu za puštanje u promet. Originalan tekst o Ljekobilje Antisepticima možete pročitati na sledećem linku https://www.cardno.com/news-insights/health-and-beauty-just-got-a-new-meaning/