j

Austo tolit cetero ea eam, at atqui soleat moderatiu usu, vis ut illud putent corumpi. At wisi euripidi duo, vim vide omnies reformida. Populis inimi noluise mea.

„Ljekobilje“ Antiseptik u emisiji „Vikend jutro“ na RTRS od 17.05.2020. godine

„Ljekobilje“ Antiseptik u emisiji „Vikend jutro“ na RTRS od 17.05.2020. godine

U emisiji „Vikend jutro“ na Radio Televiziji Republike Srpske od 17.05.2020. godine kompanija „Ljbilje“Ljubinje predstavila je nov i najtraženiji proizvod iz svoje bogate palete proizvoda na tržištu-Antiseptik. Ljubinjski preradjivači ljekovitog i aromatičnog bilja su iskoristili sve blagodeti ljekovitog bilja i od postojećih organskih hidrolata i etarskih ulja lavande, smilja i žalfije uspjeli da naprave Antiseptik i Antiseptik i osvježivač, koji se koriste za dezinfekciju ruku i radnih površina uz istovremeno osvježavanje prostora prepoznatljivim mirisom lavande.

„Neiscrpne su mogućnosti što se tiče ljekovitog bilja. Javila se potražnja na tržištu usled aktuelne situacije i mi smo došli na ideju da napravimo antiseptik. Radili smo ih sa hidrolatima,  antisepticima iz naše proizvodnje koji su inače sredstva za dezinfekciju i imaju njegujuća svojstva sama po sebi- za ruke, za kožu. Ljekovito bilje za našu kožu je jako korisno prvenstveno jer nema hemije koja dugoročno ostavlja tragove na koži, a razno bilje ima svoje blagodeti od hranjenja kože, uklanjanja fleka, ožiljaka, čišćenja lica. Mislim da se sve više ljudi opredjeljuje za prirodne proizvode koji su sve popularniji i da sve više prestaju biti trend hemijski proizvodi, markirani, skupi.“-istakla je u razgovoru Slobodanka Dangubić, zadužena za kontrolu proizvoda i razvoj novih proizvoda u kompaniji „Ljbilje“ doo Ljubinje.
Osim sredstava za dezinfekciju, možete pogledati priloge sa naših plantaža, plastenika, kao i dio asortimana proizvodnog programa “Ljbilje” doo Ljubinje.